4/2/14

Βρείτε τον κωδικό οποιουδήποτε WiFi σε λίγα λεπτά!

Το Aircrack-ng είναι ένα σύνολο από προγράμματα με το οποίο μπορείτε να βρείτε τον 802.11 WEP και WPA-PSK κωδικό του ασύρματου δικτύου σας. Αυτό συμβαίνει όταν το πρόγραμμα λάβει ικανοποιητικά πακέτα από το router. Μπορεί να κάνει επίθεση FMS με κάποιες άλλες ακόμα παραμετροποιήσεις, επίθεση PTW και κάποια άλλα εργαλεία για WEP δίκτυο.

Το πρόγραμμα είναι ενσωματωμένο στην διανομή backtrack που παρουσιάσαμε εδώ. Η διαδικασία είναι για προχωρημένους χρήστες και θα προτιμούσαμε οι υπόλοιποι να διαβάσετε το παρακάτω εγχειρίδιο χρήσης.


ΠΡΟΣΟΧΗ: Η συγκεκριμένη εφαρμογή έχει κατασκευαστεί για
έλεγχο ασφάλειας των δικτύων και όχι για αυτό που αρκετοί έχετε στο μυαλό σας "Πως μπορώ να σπάσω τον κωδικό του γείτονα;". Σε περίπτωση που θέλετε να ασχοληθείτε με το αντικείμενο, ψάξτε στο Internet και διαβάστε λίγο περισσότερο για IP, IPv4, IPv6, MAC address, WEP, WPA, WPA2 και διάφορα άλλα σχετικά με το wireless security.

Η ιστοσελίδα Dwrean.net δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε κακοπροαίρετη χρήση του παρόντος προγράμματος από τους αναγνώστες της ιστοσελίδας. Η ιστοσελίδα Dwrean.net απλά ενημερώνει τους αναγνώστες της για την ύπαρξη του προγράμματος.


Δείτε ένα βίντεο:

Έκδοση: 1.2
Μέγεθος: 7.9 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All / Linux
Κατασκευαστής: Aircrack-ng
Πηγή: dwrean,net

Για  Download πατήστε παρακάτω.

Download (Windows)
Download (Linux)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου